неделя, 20 януари 2019 г.

Диагностика на камион

Топ диагностика предлага компютърна диагностика за камиони на място в гр. София. Разполагаме с специализирана апаратура работеща на 24 волта за всякакви марки камиони. Имаме и специлни кабели за по-специфичните марки и модели като Мерцедес Актрос, Мерцедес Атего, Ивеко, Скания, Волво. Можем да ви анализираме горивната система, налягане на помпата, налягане на дюзите и време за впръскване, прочитане на грешки в основния компютър, диагностика на отделни системи и модули на абс.

 Диагностика на Скания

Марката скания е специализирана в пройзводството на камиони и е водеща на пазара за тежкотоварна техник. На Българския пазар както и световния е една от най-предпочитаната както сред фирмите превозвачи, така и при самите шофиори на камиони. Отличава се с иновативността и комфорта съчетан с здравина и качество. Добрата подръжката на новите модели е съчетана с възможността да се направи качествена диагностика за да бъде локализиран и отстранен всеки един проблем по камиона. Ние от Топ диагностика предлагаме високо квалифицирана диагностика и професионално и точно локализиране на всеки проблем. Всичко това се предлага на място при клиента в удобен за него час.

Диагностика за Ивеко

Компютърната диагностика на Марката Ивеко е много важна особенно за моделите след 2000 година. Италиянския пройзводител започва да залага основно на електронни компоненти който изместват релетата и механиката. Затова при всяка индикация на таблото е важно да потърсите адекватна и професионална диагностика. Топ диагностика предлага компютърна диагностика за камиони Ивеко на място в гр. София.

Диагностика за Камион Волво


Шведския пройзводител Волво залага все повече на развитието и иновацията при пройзводството на камиони. Това всякаш е приоритет за Волво. Пройзводителя се старае да съчетава добър комфорт и надеждност при свойте камиони. Въвежда иновативни технологий при горивните системи и всякакви защити. Топ диагностика предлага пълна и функционална компютърна диагностика на място за вашият камион Волво.

Диагностика за Мерцедес Атего и Актрос

Диагностицирането на камиони Мерцедес и по-точно моделите Атего и актрос е тежка и отговорна задача. На първо място механика диагностик трябва да познава отлично всички системи на камионите Мерцедес, също така е важно да разполага със нужния софтуер стар диагноза. Топ диагноза вече повече от 10 години е специализирана в диагностика на камиони и разполага със всички видове компютърна диагностика и специализирани програми за всички камиони. Предлагаме диагностика на камион на място в гр. София

Адреса ни в google: Диагностика на камион


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Как да продадем бързо старата кола ето няколко съвета

Всеки е изпадал в дилема какво да прави вече с устаряла вещ, независимо колко дълго и без проблемно му е служила тя. Автомобилите са едни от...