неделя, 20 януари 2019 г.

Компютърна диагностика за Мерцедес Бенц

В тази статия ще ви запознаем с тънкостите при диагностициране на марката Мерцедес и ще ви обясним защо е толкова важно да се използва лицензиран софтуер за Mercedes- star diagnosys Xentry c4.

Видове диагностика за Мерцедес


Има много универсални диагностики който включват прочитане на много марки и модели автомобили някой по известни са Делфи, Лънч и Бош КТС. Тези универсални диагностики до някъде вършат добра работа защото не се налага да купувате за всяка марка дилърската диагностика която в повечето случай е много скъпа и трудна за работа. Затова повечето фирми и сервизи купуват универсални диагностични уреди с който обхващат голям обем от марки и модели автомобили. Проблема при универсалните диагностики е, че не винаги дават с точност проблема на автомобила или камиона. Дилърската диагностика на марката локализира с точност проблема и показва какво точно трябва да се направи като ремонт за да се оправи проблема. Марката Мерцедес е една от най-сложните за прочитане с компютърна диагностика. Затова е важно да се използва Стар диагноза. Диагностика на Мерцедес със стар диагностика в София предлагат няколко фирми и сервизи но ние препоръчваме да се доверите на специализираните в диагностициране на коли. Топ диагностика предлага диагностика на Mercedes Benz с най-новия дилърски софтуер който обхваща всички марки и модели до 2018 година Мерцедеси.
Топ диагностика предлага на свойте клиенти диагностика на място за Мерцедес бенц цялата гама модели. Освен това предлагаме и диагностика на товарната гама Мерцедеси.

Диагностика за Камиони Мерцедес Бенц

Топ диагностика предлага и професионална диагностика на цялата гама товарна техника Мерцедес.
Всички диагностики на камиони се правят със Стар диагноза

1 коментар:

  1. Аз карам Мерцедес и съм ползвал няколко пъти услугите на Топ диагностика. Определено знаят какво правят и имат нужния софтуер и знания за да диагностицират Мерцедес!

    ОтговорИзтриване

Как да продадем бързо старата кола ето няколко съвета

Всеки е изпадал в дилема какво да прави вече с устаряла вещ, независимо колко дълго и без проблемно му е служила тя. Автомобилите са едни от...