неделя, 22 ноември 2020 г.

Къде да продадем бързо и сигурно автомобила си

Имате стар автомобил и се чудите какво да направите с него? Не ви се занимава с огледи, подготовка на колата преди продажба, автомобивки, обикаляне по сервизи и намръщени клиенти? Еми ето, че не е нужно. От няколко години има лесен и бърз начин човек да продаде автомобила си на фирма занимаваща се с изкупуване на коли нужно е само да им се обадите или изпратите чрез байбър, месинджър или whatsapp въпросната оферта за автомобил и те ще ви дадът ориентировъчна пазарна цена. Ако офертата ви устройва ще се разберете за ден и час и в рамките на 30 минути ще продадете автомобила си. Защо да се възползвам от услугите на фирма за да продам автомобила си? 1.Получавате парите веднага 2.Без сервизи 3.Пестите време 4.Пестите нерви 5.Сигурно и безопасно 6.Изрядно Това са основните неща който всеки иска да получи. Ако все пак решшите сами да продадете автомобила си ние ще ви дадем няколко полезни съвета и насоки за да успеете да го продадете бързо и лесно. Първо:
Започнете с отстраняване на дефектите по автомобила си. Ако имате технически познания е добре да смените изгоряли крушки по светлинната уредба: фарове, стопове, мигачи, габарити, плафони, халогени. Много е дразнещо да дойде клиент и да види, че реално не светят половината светлини на автомобила. Второ:
Оправете течове на масло от двигателя и скоростна кутия. Това е много важно защото никой купувач не иска да закупи автомобил камоли и втора употреба течащ като лейка. Трето: Вкарайте я в сервиз и ако има шумове, скърцания и тропане от ходовата част ги отстранете. ПРи тест драйв клиента би се отказал в 90 % от случайте ако има дразнещи шумове идващи от колелата. Четвърто:
Оправете лошите миризми в купето както и мръзния салон и мукет. Клиента икса да види и получи автомобил чист и добре изглеждащ от вътре. Пето:
Прегледайте спирачната система, ако има стържещи шумове или вибрации при спиране задължително ги отстранете Шесто: Отстранете забележките по външния вид, това е първото нещо което гледа бъдещия купувач на автомобила ви. Седмо: Прегледайте нивата на масла, спирачна течност и охладителна течност(антифриз) всички те трябва да са на максимум или поне между минимума и максимума. Осмо: Запознайте се добре с ценовия диапазон на предлаганите оферти и винаги се старайте вашата оферта да е с най-ниска пазарна цена за да можете да осъществите максимално бързо желаната продажба. Ако всичко това което сме описали ви се струва трудно и голяма загуба на време се доверете на фирма за изкупуване на коли и те ще я закупят от вас без да се занимавате с нищо може да ги откриете на адрес:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Как да продадем бързо старата кола ето няколко съвета

Всеки е изпадал в дилема какво да прави вече с устаряла вещ, независимо колко дълго и без проблемно му е служила тя. Автомобилите са едни от...